Om oss

Din markentreprenör i Roslagen

Svensk Markentreprenad grundades 2012 och har sedan dess med god kvalitet lösa hela kundens behov vid mark- och anläggningsentreprenader. Vi är ett familjeägt företag som tillsammans med ett 20-tal medarbetare driver vi projekten i enlighet med den bästa lösningen för dig som kund. Vi utgår från Hallstavik, men utför markentreprenader i hela Roslagen.

EN DEL AV BOTRÄSK HOLDING KONCERNEN

Tillsammans med bland annat Hallstaviks Schakt och Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage är vi en del av Boträsk Holding koncernen.

Att Svensk Markentreprenad har en stark koncern i ryggen med möjligheter att samarbeta tillsammans med sina systerbolag gör att vi kan lösa hela kundens problem. Inom koncernen finns bolag med olika spetskompetens och gör att vi har snabb tillgång till resursförstärkning och bred kompetens.

Hallstaviks Schakt förser oss bland annat med grus och bortforsling av schaktmassor, lyft med lyftkran och maskintransporter.

Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage tillverkar och monterar smidesprodukter såsom räcken, trappor och blomlådor.

VÅRA STYRKOR SOM DIN SAMARBETSPARTNER

ENKELT SAMARBETE

Vårt arbetssätt syftar till att vi ska vara enkla att samarbeta – med korta beslutsvägar och högt i tak.

Vi är lyhörda för dina behov och kan snabbt ställa om arbetet för att hantera förändrade krav.

TRYGGHET

Du som kund ska kunna känna dig trygg med oss. Vi har lång och gedigen erfarenhet och vår främsta tillgång – våra yrkesstolta medarbetare med bred kunskap inom sina respektive yrkesområden.

GODA RELATIONER

Vi främjar goda relationer med våra samarbetspartners och har ett brett kontaktnät som möjliggör att vi kan leverera helhetslösningar. Leverans sker alltid i enlighet med de krav som ställs på oss som entreprenör som därmed säkerställer oss som pålitliga.

HÖG KVALITET

Vi arbetar enligt ISO 9001, 14001 & 45001. Det innebär att vi har standardiserade arbetssätt och en god dokumentation i företagets processer för kvalité, miljö och arbetsmiljö.

SVENSK MARKENTREPRENAD ÄR MEDLEM I